NS (Dutch)

NS

Stage of Traineeship? Start bij NS!

Bij NS kun je als stagiair(e) of trainee aan de slag. Dit betekent werken bij een dynamische organisatie die midden in de samenleving staat. Waar de mogelijkheden onbegrensd zijn. Tijdens stages en traineeships kun je ervaring opdoen binnen IT. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat meer dan een miljoen reizigers veilig en comfortabel op hun plaats van bestemming aankomen. En dat is nogal wat. Je moet het beste uit jezelf willen halen, zodat anderen betrouwbaar en fijn kunnen reizen en ontmoeten.

Ook dat is NS

Dagelijks vervoert NS ruim 1,1 miljoen treinreizigers. Zo zorgen we voor de verbinding tussen thuis en werk. Tussen familie en vrienden, tussen mensen. De trein is nog altijd het enige vervoermiddel dat ongehinderd het hart van de binnenstad bereikt, op een duurzame en veilige manier. De trein is uniek, al 175 jaar lang en daarmee de trots van ruim 30.000 NS’ers. De IT-afdeling van NS is een 24 uurs-economie. Dagelijks zorgen meer dan 1000 IT professionals dat treinen blijven rijden en onze klanten de juiste reisinformatie krijgen. Maar ook dat de kaartautomaat steeds meer handige opties krijgt en de manager van Starbucks in één oogopslag de dagomzet kan zien. Om alle processen in goede banen te leiden, zijn veel verschillende experts nodig. Van de informatieanalist tot software-ontwikkelaar en van applicatiebeheerder tot testanalist.

Wil jij werken in een organisatie midden in de samenleving, waarin je een grote bijdrage levert aan onze maatschappij?

Wil jij werken in een bedrijf waar de mogelijkheden onbegrensd zijn en jezelf ook optimaal kan ontwikkelen?

Als IT professional ben jij de regisseur: een onmisbare schakel tussen verschillende afdelingen en bedrijfsonderdelen van NS. In samenwerking met collega’s en externe partijen zorg jij dat de systemen optimaal functioneren. Maar naast de dagelijkse praktijk, kijkt NS graag vooruit. Daarom werken we altijd aan innovatieve en creatieve oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de iNStApp een informatiesysteem dat laat zien waar in de trein nog zitplaats is, of ruimte voor je fiets. Bij NS zijn we op zoek naar IT talent. Ga jij de uitdaging aan op één van de drukste spoorwegnetten van de wereld?

Alles wat je doet bij NS is zichtbaar. Vanuit het hoofdkantoor zie je de realtime systemen aan het werk. De treinen passeren, reizigers checken in en de informatieborden worden constant bijgewerkt. Als IT professional bij NS bedenk je oplossingen voor ingewikkelde problemen en hou je overzicht binnen een 24/7 omgeving. Je werkt met veel verschillende belangen binnen een grote organisatie en met realtime systemen. Kortom bij ons vind je een unieke werkplek.

Jouw werk doet ertoe. NS is er dan ook op gericht om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en mogelijk te maken. Zowel tijdens stages, als tijdens traineeships krijg je de gelegenheid om mee te werken aan grote projecten, ervaring op te doen binnen de verschillende werkvelden en zelf initiatief te nemen en ideeën uit te voeren. Klinkt dat goed? Start dan jouw carrière bij NS.