Geschreven door: Nienke Duetz
Laatste aanpassing: 19-02-2018 om 14:38
Gepubliceerd op: 19-02-2018

Studentenunie ASVA heeft een aantal vacatures open staan! ASVA biedt je niet alleen een leuke betaalde baan met veel vrijheid, maar ook werkervaring die bij je opleiding past en een leuke werksfeer met medestudenten.

De functieomschrijvingen zijn als volgt:

Coördinator Studentenhuisvesting: Als medewerker de inhoudelijk dossierhouder op dit gebied, met diverse werkzaamheden. Lobbyen bij de gemeente & politiek en het organiseren van lezingen, innovatieve projecten en acties.

Coördinator OV en Fiets: In deze functie neem je namens ASVA zitting in de RAR (Reizigers Advies Raad) en ga je aan de slag om de bereikbaarheid van onderwijsinstellingen en studentencomplexen te verbeteren met het OV en de fiets.

Meer informatie is hier the vinden.

Ook is ASVA op zoek naar een bestuur voor 2018 en 2019! Als bestuur van ASVA sta je aan het hoofd van de organisatie die de belangen van alle Amsterdamse studenten behartigd. Er zijn zes functies (allemaal fulltime) met een heel divers takenpakket, die apart ook weer aansturing geven aan de verschillende activiteiten, gebieden en coördinatoren die ASVA heeft.

Voor meer informatie, kun je mailen naar dit adres. Ben je al geïnteresseerd? Mail dan je CV en motievatiebrief naar dit adres!