Op zoek naar extra uitdaging komend collegejaar? De congrescommissie van 2016 gaat gevormd worden, en daarom kun je je tot 13 september (na de eerste twee collegeweken) aanmelden voor de commissie!

De congrescommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse congres van
(Meer lezen...)

Lustrumkleding verkrijgbaar!

David van Erkelens 2016-03-22

Wil jij ook een fantastische, limited edition lustrumtrui of -vest hebben? Wacht dan niet langer! Deze zijn nog maar korte tijd (tot 31 maart) te bestellen op svia.nl/lustrumkleding. Don't miss this!

Elk jaar organiseert via het meest historische weekend van het studiejaar: het Eerstejaarsweekend. Het doel van dit weekend is het leren kennen van je studiegenoten. Tijdens het Eerstejaarsweekend kun jij je samen met zo'n 100 andere nieuwe studenten vermaken met grote hoeveelheden
(Meer lezen...)

Tentamenlokalen

Boas Kluiving 2017-05-29

Voor deze tentamenweek hebben we weer voor jullie lokalen gereserveerd op Science Park, zodat je daar kunnen leren voor je tentamens!

De volgende lokalen zijn gereserveerd voor via-leden:

  • Maandag: D1.114
  • Dinsdag: B0.204
  • Woensdag: B0.206
  • Donderdag: B0.206

Tijdens de BetaBreak op dinsdag 28 november verwelkomen we Robbert Dijkgraaf; een Nederlands icoon van de wetenschap. Hij is in staat de meest abstracte natuurkundige theorie├źn terug te brengen tot de essentie en kan ze met kinderlijke eenvoud uitleggen aan iedereen die het wil horen. Nu komt hij
(Meer lezen...)