Onder het kopje UvA-VU onder het kopje Onderwijs het zijn nu twee dossiers te vinden met betrekking tot de UvA-VU samenwerking. Eén over de verkenningscommissie van Informatiewetenschappen, de ander over een werkgroep voor onderwijsvoorzieningen aan de VU. Van beide groepen worden de vergaderingen bijgewoond door het bestuur en op grond daarvan is de voortgang gedocumenteerd.

(Read more...)

Helemaal naar klote! (Dutch)

Kaj Meijer
Kaj Meijer 2016-01-01

We zijn 2016 spetterend begonnen met allemaal grote en leuke activiteiten! We begonnen met het vieren van het nieuwe jaar en hadden daarna een week rust. In week 2 begonnen we met een LAN party tegen NSA en ACD, vervolgd door een super vette wintersportvakantie! Een dikke pak sneeuw, windstil en een blauwe lucht waren perfecte omstandigheden voor een fantastische vakantie. En achteraf natuurlijke Après-skiën! Jammer genoeg waren er geen goede Après-ski hutten in Valloire, maar dat houdt een stelletje vianen natuurlijk niet tegen.

(Read more...)

Ik wil *** bowlen (Dutch)

Danny Dijkzeul
Danny Dijkzeul 2015-12-17

Allereerst vanuit het gehele bestuur nog een gelukkig nieuwjaar. December is altijd de maand vol feestdagen, bier, veel te veel eten en natuurlijk kandies. December werd goed geopend met de eerste activiteit van de kickstartcommissie, het tafelvoetbaltoernooi. De eerstejaars lieten zien dat ze een mooi evenement konden neer zetten en wij kijken alvast uit naar hun volgende evenement.

(Read more...)

Noodprotocol online (Dutch)

David van Erkelens
David van Erkelens 2015-12-10

Een van de punten waar bestuur 15 zich hard voor wilde maken, was het opstellen van een algemeen via noodprotocol. Deze staat inmiddels online en is hier in te zien. Neem deze vooral door, en neem als je vragen hebt contact op met het bestuur!

(Read more...)

Een maand vol frivoliteiten! (Dutch)

Alessandra van Ree
Alessandra van Ree 2015-12-01

November was een maand vol met feestelijke evenementen! De afgestudeerden van onze studies bij via hebben hun bul mogen ontvangen met gezellige bulborrels achteraf. Wij willen dan ook iedereen die zijn of haar bul heeft mogen ontvangen van harte feliciteren. Naast deze mooie avonden was er natuurlijk ook het Kinderfeestje van via . Een avond gevuld met ballenbakken, knuffels, prinsessen en prinsen, Kinderen voor Kinderen en iedereen mocht kruipend naar huis. Het was de volgende ochtend aan iedereen goed te zien dat het een geslaagde avond was!

(Read more...)

Coboktober (Dutch)

Maico Timmerman
Maico Timmerman 2015-11-14

Constitutieborrel hier, Constitutieborrel daar! Oktober is hoogtij qua constitutieborrels. Na een geweldige nacht in Groningen te zijn geweest, hebben we vier belangrijke dingen om mee naar huis te nemen:

Overigens, mocht je advies nr. 4 aannemen, dan mag je nr. 1 uit het lijstje schrappen!

(Read more...)

Docent van het Jaar verkiezing (Dutch)

David van Erkelens
David van Erkelens 2015-10-10

Wil jij jouw favoriete docent in het zonnetje zetten? Krijgt die ene docent net even te weinig credits? Laat dit weten en nomineer jouw favoriete docent als Docent van het Jaar! Niet alleen is dit superleuk voor de docenten, maar via kan er ook nog eens een leuk bedrag mee verdienen! Nomineren kan via www.dvhj.nl

(Read more...)

September in vogelvlucht (Dutch)

David van Erkelens
David van Erkelens 2015-10-10

Ah, september. Het mooie zomerweer ebt weg, de dagen worden langzaamaan korter en het studentenleven begint weer. Ook het bestuursleven is na twee maanden vakantie weer volop begonnen. En wat een maand was september! We begonnen dit collegejaar met twee topbarbecues georganiseerd door onze nieuwe barbecuecommissie, waarna het studeren echt kon beginnen.

(Read more...)

SCHRIJF JE NU HIER IN!

Elk jaar worden de voorrondes van Amsterdam van het Benelux Algorithm Programming Contest (BAPC) gehouden. Deze programmeerwedstrijd is een gecombineerd initiatief van de studieverenigingen VIA en NSA. In deze wedstrijd zal wordt erin een teams van 2 of 3 personen 9 tot 12 probleemstukken opgelost, waarbij je voor elke goede oplossing punten krijgt (en een ballon).De beste teams van de voorrondes zullen doorgaan naar het landelijke BAPC in Leiden en maken daar kans om door te gaan naar het North-West European Regional Contest (NWERC).

(Read more...)