KPN Consulting (Dutch)

KPN ICT Consulting is hét ICT-adviesbedrijf van KPN. Wij verbinden de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij zijn sterk in ICT en snappen hoe een organisatie werkt. Samen helpen wij bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Young Professional bij KPN ICT Consulting

Als Young Professional ontwikkel jij je binnen ons eenjarig opleidingstraject tot volwaardig ICT Consultant. Een jaar vol trainingen, cursussen én praktijkervaring bij de klant. Je begint met een uitgebreid en geheel verzorgd introductietraject waarna je direct aan de slag kan op een project bij de klant. Gedurende het hele programma blijf je je ontwikkelen door middel van verschillende vakinhoudelijke, business en soft skills trainingen en workshops.

Binnen het Young Professional programma kennen wij 5 instroomrichtingen: Digital Workspace, Cloud & Modern Datacenters, Data & Analytics, IT Security en ServiceNow. Je zal je als Young Professional binnen één van deze doelportfolio’s ontwikkelen tot (technisch) specialist.

Afstuderen bij KPN ICT Consulting

Binnen KPN ICT Consulting bieden wij regelmatig afstudeerstages aan. Startmomenten voor onze afstudeerstages zijn februari en september. Interesse om bij de ICT adviesorganisatie van KPN af te studeren? Hou dan onze vacatures in de gaten via: vacatures.kpnconsulting.nl