Everest (Dutch)

Everest – kom werken aan je toekomst

De werelden van banken, verzekeraars en de centrale overheid staan bol van veranderingen. Wetten en regels, technologieën, maatschappelijke trends, klantbehoeften… wat vandaag de norm is, kan morgen al achterhaald zijn. Bij Everest zien we deze veranderingen met vertrouwen tegemoet. Sterker nog, we dragen er zelf aan bij. Met innovatieve ICT-oplossingen, met onze Blueriq technologie als basis, helpen we financiële dienstverleners en overheidsinstellingen om vooruit te kunnen lopen op de dynamiek in hun markt en het verschil kunnen maken voor hun klanten.

Dit doen we met meer dan 200 gedreven mensen. We werken in kleine, hechte projectteams, aan belangrijke business en IT doelstellingen en vraagstukken mét onze klanten. Dit gebeurt zowel op locatie bij onze klanten als op onze thuisbasis in De Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch. We werken voor grote spelers in de bancaire sector en verzekeringsbranche zoals De Volksbank (voorheen SNS), Obvion, ABN AMRO en Nationale Nederlanden. Voor de overheid werken we onder andere voor de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en het CIBG (Dienst voor registers).

Werken bij Everest

De cultuur bij Everest is open en toegankelijk, met een nuchtere insteek. Iedereen kan zichzelf zijn, er is ruimte voor eigen ideeën en input en uitdagingen worden met beide handen aangegrepen. Natuurlijk is er bij Everest ook veel ruimte voor fun: elke vrijdag hebben we een vrimibo, regelmatig organiseren we game avonden, coding weekenden, teamuitjes, is er elk jaar een groot, spectaculair jaarfeest en zien we elkaar regelmatig op pizza-avonden waarbij we van gedachten wisselen over nieuwe ontwikkelingen, technologieën en andere actualiteiten.

Wil jij meewerken aan de toekomst van banken, verzekeraars, de centrale overheid én die van jezelf?

Kom dan werken bij Everest! We zijn altijd op zoek naar collega’s, van starters tot meer ervaren, met allerlei verschillende achtergronden. Bekijk onze vacatures op www.everest.nl/werkenbij.

Contactgegevens

Rodney Becker
Recruiter
06-29107150
r.becker@everest.nl
Veemarktkade 8 (ingang K)

5222 AE ‘s-Hertogenbosch