Ebicus (Dutch)

Wie zijn wij?

Wij zijn Ebicus. Wij helpen klanten bij het behalen van hun Customer eXperience doelstellingen, door te zorgen dat IT, klantdata en bedrijfsprocessen optimaal presteren. Klanten kunnen bij ons terecht voor specialistische kennis rondom Oracle-applicaties op het gebied van Sales, Service en Marketing. Daarnaast bouwen we onze proposities op het gebied van Data Driven Customer eXperience en Integratie steeds verder uit. We helpen door het leveren van capaciteit en kennis, we ontzorgen met onze Managed Services of we nemen de regie bij het draaien van volledige projecten. Onze zusterbedrijven binnen het Eco-systeem vullen onze portfolio aan met additionele diensten en product specifieke kennis, zodat we de klant altijd ten dienste kunnen zijn.

Wie ben jij en wat is jouw kracht? Wij gaan graag met je in gesprek om te ontdekken waar jouw passie ligt en waar jij energie van krijgt. In het IT Consultancy Traineeship willen we je de ruimte geven om jezelf te blijven, maar ook om ontzettend goed te worden in jouw vak. En wat dat dan is? Dat is het mooie aan het Ebicus traineeship, dat ligt nog niet vast. We willen je de kans geven om je op te leiden en te laten proeven van onze verschillende specialisaties op het gebied van Customer eXperience, Data en integratie en zo samen het juiste ontwikkelpad uit te stippelen zodat jij in een rol als bijvoorbeeld Customer Succes Manager, developer, project manager of analist aan de slag kan. Wij bieden naast ons traineeship voor young professionals ook interessante afstudeermogelijkheden voor ambitieuze en talentvolle WO afstudeerders met als doel om later door te stromen in het traineeship programma. Heb je een voorstel of vraag over onze stagemogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wij zijn een hele leuke club van enthousiaste vakidioten. Bij ons geen kapsones of zware managementlagen. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief, en zien graag creativiteit. Je krijgt veel vrijheid en we verwachten van je dat je daarmee goed weet om te gaan. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. En natuurlijk bieden we je een goed salaris, een bonus en mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn benieuwd naar jou en komen graag met je in gesprek. Ons HR team komt graag een keertje met je praten op de UvA, maar zouden het ook gezellig vinden als je bij ons langs komt in SugarCity (Halfweg, tussen Amsterdam en Haarlem). Neem contact op met Marjolijn of bel naar +31 (0)20 48 68 146. Op zoek naar meer informatie over Ebicus? Kijk vooral op onze website www.ebicus.com, en volg ons op Social Media!