Hermes Partners

Hermes | Partners die luisteren! Als jonge en ambitieuze consultancy organisatie zijn wij dé specialist in Data & Development oplossingen binnen Business & IT. Hermes | Partners wil écht luisteren naar haar klanten en professionals. Wij willen weten waar wij kunnen helpen. Wat ertoe leidt dat we echte, persoonlijke en vooral betere oplossingen kunnen bieden voor de vraagstukken van onze klanten. Of helpen bij het vinden van de juiste baan voor (startende) IT-professionals. Want van werk moet je blij worden!

Wat doen we?

Onze IT-Consultants zijn specialist in adviestrajecten en het invullen van tijdelijke IT-projecten. Voor onze consultants hebben we een op maat gemaakt opleidings- en trainingsprogramma. Met een focus op inhoudelijke kennis en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

Naast onze IT-consultants hebben we een grote groep jonge IT-professionals in dienst die deelnemen aan ons Traineeship Business & IT. Hier ben je als IT-trainee onderdeel van het Young Professional Programma. Werken en tegelijkertijd nog even doorleren. Je treedt voor 1 of 2 jaar in dienst bij Hermes | Partners. Gedurende deze maanden werk je bij één van onze opdrachtgevers, voornamelijk banken en verzekeraars. Je volgt met andere young professionals verschillende trainingen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid opleidingen te volgen die aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkeling.