Ernst & Young

Bring yourself. Build your future.

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en -oplossingen bestaan niet meer. Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf.

Wat we doen als EY Consultancy

Met 261.000 medewerkers wereldwijd zijn we gespecialiseerd in Assurance, Tax, Transactions en Consultancy. EY (Tech) Consultancy is het snelst groeiende onderdeel en telt nu zo’n 20.000 mede­ werkers. Samen met onze klanten werken we aan strategische veranderingen en nieuwe, innovatieve manieren van denken. Bijna altijd speelt technologie daarbij een cruciale rol. Soms gaat het om vraagstukken die heel specifiek met een branche te maken hebben, dan weer om het benutten van groeikansen of om het beschermen van bedrijven tegen allerlei risico’s.

De belangrijke gebieden waarop we opereren, zijn: Certify Point, CFO Services (Financial Advisory Services), Cyber Security, Fraud & Integrity Services, SAP Competence Centre, Data & Advanced Analytics, Financial Services Risk Management, Healthcare Management, Internal Audit Control & Compliance, People Consultancy Services, Strategy, Technology Consulting, Supply Chain & Operations en Actuarissen. Een overzicht van alle specialisaties daarbinnen vind je op de achterzijde. Deels overlappen ze elkaar en heel vaak werken de verschillende specialisten nauw met elkaar samen.

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We kijken altijd verder dan de kansen, de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

Highest performing teams

Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid. Bovendien werk je in een team met leuke, betrokken collega’s. Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. Om die teams te kunnen samenstellen, hebben we hebben we mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden, talenten én vooropleidingen. We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar aanvullen en versterken. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 150 landen. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal vorm te geven.

Past dit bij jou?

Wil jij met ons meebouwen? Denk je dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling, een rechte rug en een focus op kwaliteit hebben. Mensen die niet bang zijn om véél van zichzelf in hun werk te stoppen. Nieuwsgierig geworden? Spreek ons aan tijdens één van onze recruitment evenementen of neem direct contact op via werkenbijey.nl

Certify Point

Deze afdeling is verantwoordelijk voor het hele traject van het verkrijgen, onderhouden, uitbreiden, beperken of intrekken van alle mogelijke certificeringen. Dat kunnen ISO standaarden zijn, maar ook andere. We doen dat voor de meest uiteenl open-de bedrijven en organisaties.

CFO Services (Financial Advisory Services)

De rol van finance binnen organisaties verandert snel. Hij wordt breder en raakt alle aspecten van het businessproces.

Deze afdeling helpt CFO’s om hun totale agenda te managen en een kwalitatievere bijdrage te leveren aan de beslissingen die genomen worden.

Cyber Security

We leven in een tijd van grote transformaties. Digitalisering maakt veel mogelijk, maar brengt ook hele nieuwe risico’s met zich mee. Onze afdeling Cyber Security helpt organisaties om hier goed mee om te gaan en er hun voordeel mee te doen.

Fraud & Integrity Services

Organisaties kunnen geconfronteerd worden met fraude, oplichting, corruptie en klokkenluiders. Maar ook hebben ze te maken met hoe andere partijen zich gedragen, met contractonderhandelingen en nieuwe, strengere wetgeving. Deze afdeling gebruikt forensische technologie om onze opdrachtgevers bij te staan.

SAP Competence Centre

Helpt organisaties of afdelingen IT transformaties te begrijpen en de eisen die de business stelt te vertalen in het S/4 HANA framework.

Data & Advanced Analytics

Hier wordt (big)data-analyse toegepast om ondernemingen een voorsprong te geven bij het uitvoeren van hun dagelijkse business, maar ook om zichzelf te transformeren en toekomst-bestendig te maken met behulp van data.

Financial Services Risk Management

Special voor organisaties in de financiële sector concentreert dit onderdeel zich op Risk Management: van interne audit en risico’s rond kredieten tot het omgaan met financiële delicten. Ook hierbij spelen nieuwe, technologische tools een hoofdrol.

Healthcare Management

Om de zorg betaalbaar te houden terwijl de kosten én de gemiddelde leeftijd van de bevolking omhoog gaan, zetten we digitale technologieën in om organisaties in de gezondheidszorg verder te helpen en hun dienstverlening te verbeteren.

Internal Audit Control & Compliance

De interne audit wordt voor organisaties steeds belangrijker om inzicht te krijgen in de almaar groter en diverser worden-de risico’s die ze lopen. Met behulp van technologie focust deze afdeling zich op de mensen, processen en doelen van organisaties.

People Consultancy Services

Mensen maken het verschil. Hoe kunnen organisaties de juiste mensen, met de juiste capaciteiten op de juiste plek krijgen, waardoor ze ook precies de juiste dingen doen? En dat tegen zo laag mogelijke kosten? Deze afdeling concentreert zich helemaal op dit terrein.

Strategy

Deze afdeling helpt commerciële en publieke partijen de juiste koers te kiezen en is een deskundige gids als het gaat om grote investeringen, positioneringsvraagstukken en het implementeren van de strategie van de organisatie.

Technology Consulting

Organisaties worden geconfronteerd met ingewikkelde technologische vraagstukken. Hoe moeten ze omgaan met innovatie en digitalisering? Deze afdeling helpt ze hun organisatie en hun business met behulp van technologie te transformeren en toekomstbestendig te maken.

Supply Chain & Operations

Adviseert organisaties bij alle uitdagingen op het gebied van supply-chain management en operations.

Nieuwe technologieën, demografische ontwikkelingen en politieke ontwikkelingen zorgen ervoor dat industrieën ingrijpend veranderen. Dat vraagt vaak om het helemaal opnieuw inrichten van hun supply-chains en operations.

Actuarissen

Dit onderdeel houdt zich bezig met het waarderen van financiële producten, advisering rondom (nieuwe) pensioenregelingen en het ontwikkelen van verzekeringstechnische voorzieningen. Onze actuarissen werken voor eigen externe klanten, maar ze werken ook heel veel samen met de collega’s van Audit.