Codit

Wie zijn wij?

Onze geavanceerde integratie oplossingen verbinden organisaties met klanten, medewerkers, leveranciers, partners en volgers. Verbinden betekent ook gespecialiseerde kennis en vaardigheden samenbrengen en die combinatie omzetten in een krachtige visie. Zo realiseren wij de digitale transformaties bij onze klanten.

Codit is een innovatief IT-bedrijf dat consultancy, technologie en managed services levert aan toonaangevende klanten uit de hele wereld. We helpen bedrijven om operationele kosten te verlagen, efficiency te verhogen en communicatie te verbeteren dankzij de integratie van mensen, applicaties en ‘dingen’. Codit heeft meer dan 180 medewerkers in dienst in België, Frankrijk, Portugal, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Malta. Sinds 2000 implementeerden we wereldwijd meer dan 500 integratie- en cloudoplossingen.

Maak je ambities waar

Bouwen aan de toekomst vraagt doorzettingsvermogen, kennis, talent en ambitie. Wij leggen de connectie tussen jouw sterke punten en een baan waarin je niet alleen zult presteren – maar ook en vooral kunt floreren, door veel aandacht voor jouw zelfontwikkeling als persoon en als professional.

Bij ons help je bekende merken vooruit in hun digitale transformatie.

Wil jij ook een steentje bijdragen? Een enthousiast team van collega’s die graag met elkaar samenwerken. Bij Codit sta je er nooit alleen voor! We delen graag kennis en ervaringen met elkaar en blijven elkaar stimuleren om onze klanten tevreden te stellen en onze professionaliteit te vergroten. Dat je er niet alleen voor staat blijkt ook uit de Get2Gether ; Elk kwartaal vindt de kwartaalmeeting plaats waarbij Business&Fun gecombineerd worden! Om het familiegevoel te vergroten organiseren we twee keer per jaar events waarbij het gezin van harte welkom is. En niet te vergeten dat hij een erkent Great Placet o Work komt werken. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om bij Codit te komen werken? Neem contact op met Hanane Azdad, HR- Recruitment Manager hanane.azdad@codit.eu of bel 0615423074. Of check onze vacatures op jobs.codit.eu voor mogelijkheden voor het traineeship.