Anchormen (Dutch)

Bij Anchormen geloven we dat data waardevol is, maar je moet de data wel aan het werk zetten voordat het daadwerkelijk waarde oplevert. We hebben een enthousiast en specialistisch team van ruim 80 collega's, bestaande uit gedreven big data engineers, data scientists en A.I. experts. Met de enorme hoeveelheid kennis die we daarmee in huis hebben helpen wij onze opdrachtgevers met innovatieve oplossingen. We zijn niet bang om de status quo ter discussie te stellen en verkennen graag onbegane paden waar anderen nog niet zijn geweest. Naast de projecten die we doen voor onze klanten helpen we, door middel van het High Potential Program, graag junioren om zich te ontwikkelen in het vak en klaar te stomen voor de toekomst.

High Potential Program

Ons High Potential Program is een uniek 1-jarig traineeship waarin je 4 dagen in de week bij één van onze klanten werkt. Elke vrijdag kom je naar ons kantoor in Amsterdam en wordt je getrained en gecoached door de beste professionals die er in Nederland rondlopen. Zij leren je alle nieuwste tools en technologieën die jij nodig hebt om te vlammen bij de klant!

Het High Potential Program heeft 2 richtingen: Big Data Engineering en Data Science & A.I. Bij Big Data Engineering ga je aan de slag met Python, Scala, Hadoop, Spark en Hive en bij Data Science & A.I. verbeter je je skills in Python, R, Machine Learning en Deep Learning. Zo word je optimaal klaargestoomd voor je toekomstige professionele carrière in Big Data Engineering of Data Science!

Ervaringen van trainees

Remco en Sjoerd waren één van de eerste trainees, zij startten met het High Potential Program in september 2016. Ze delen graag hun ervaringen:

"Via Anchormen werk ik bij Hallmark, waar ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen project. Tijdens de wekelijkse HPP-trainingen krijg ik ondersteuning van mijn collega's bij Anchormen, die varieert van het produceren van nette code tot het oppoetsen van essentiële IT-vaardigheden. Naast deze persoonlijke ondersteuning, wordt er een uitdagend onderwerp besproken. Het Anchormen High Potential Program heeft alles in huis om mijzelf als een echte expert te ontwikkelen! " - Remco Rodenburg, Hallmark

"Anchormen geeft mij de steun die ik nodig heb om mijn rol bij Vitens tot een succes te maken. De wekelijkse trainingen bieden interessante inhoud en bieden mij de mogelijkheid om mijn soft skills te ontwikkelen, maar ze fungeren ook als een klankbord voor de projecten waaraan ik werk. Het High Potential Program is een goed begin van mijn carrière! " - Sjoerd Boersma, Vitens

Momenteel hebben we verschillende openstaande vacatures, bekijk ze op de vacaturepagina van de via!

Contact

Mocht je meer willen weten, neem dan vooral contact met ons op!

hpp@anchormen.nl
+31 20 773 19 72
Pedro de Medinalaan 11
1086 XK Amsterdam