English | Nederlands | Help | Report a bug | FB groep | Privacybeleid

Je moet ingelogd zijn om je te registeren voor een activiteit.

Prijs: gratis

Donderdag 19 okt. 2017, 16:45 - 18:00

Facebook, LinkedIn, Instagram: overal ben je zichtbaar. Dit is van invloed op jouw personal branding en dus de manier waarop jij je naar toekomstige werkgevers presenteert. Ga je straks actief op zoek naar een stage of baan? Dan helpt een goed LinkedIn profiel om jezelf te onderscheiden van andere kandidaten!

De do’s en dont’s van een professioneel én persoonlijk profiel op LinkedIn leer je in deze workshop. Je gaat direct aan de slag om de tips in de praktijk te brengen. Zorg dus dat je al een LinkedIn account hebt aangemaakt. De workshop wordt gegeven door Kim Verwijmeren, adviseur talent branding, en Roos Jager, Digital Young Professional, bij YSE.

YSE maakt traineeships voor klanten die daar zelf niet de benodigde resources voor in huis hebben (incompany traineeships), maar ze hebben ook hun eigen traineeships (intercompany traineeship). Bij bijvoorbeeld het Digital traineeship draag je bij aan digitale transformaties van organisaties. Dit kunnen opdrachten zijn op het gebied van User experience & adaption, Product development & implementation, Digital transformation, Digital marketing en/of Innovation (AI, Blockchain, VR & AR, IoT, Big Data).