Heb jij passie voor IT, grijp je uitdagingen met beide handen aan en weet je hoe je resultaat bereikt? Dan pas je goed bij 2at!

2at realiseert maatwerk IT-oplossingen en host deze in complete samenwerkings- en CRM-applicaties. Met onze IT-oplossingen streven we naar eenvoud, volledigheid en integratie. Daarbij gaat het om het totaalresultaat, dus ook consultancy vooraf en zorg achteraf. Hogescholen en academische ziekenhuizen vormen onze belangrijkste doelgroep. Dagelijks maken zo’n 200.000 mensen gebruik van onze applicaties, zij verwachten 24-7 beschikbaarheid.

Bij 2at bepaal je zelf wat je bijdraagt aan het gemeenschappelijk doel

Werken bij 2at betekent verantwoordelijkheid nemen. Wat we bij 2at namelijk belangrijk vinden is dat iedere medewerker verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar eigen werk en zich kan verplaatsen in de IT problemen van onze klanten. Dit betekent dat je zelf nadenkt en begrijpt wat er nodig is om het gemeenschappelijke doel te bereiken.

Werken bij 2at betekent ook vrijheid. Als medewerker stoppen we je niet in een keurslijf, maar kun je tegelijkertijd in verschillende rollen actief zijn, van projectleider tot developer. Je kiest zelf het pad dat je bewandelt en op welke punten je ondersteuning wilt. Jouw kennis en kunde, gecombineerd met het stellen van de juiste vragen en op basis daarvan de juiste beslissingen nemen; dat is wat je als medewerker bij 2at succesvol maakt.

Geïnteresseerd in werken bij 2at?

Bij 2at zijn we continu op zoek naar hoogopgeleid IT-talent dat niet bang is voor een uitdaging, graag eigen verantwoordelijkheid draagt en snel kan schakelen tussen verschillende rollen. Ben jij dat enthousiaste talent en sta je te popelen om met slimme IT-oplossingen het verschil te maken? We maken graag kennis met je! Stuur een mail naar lisanne@2at.nl of bekijk onze vacatures op http://2at.nl.